BOINC 5.x

Nové verze klienta BOINC, BoincView a dalšího software

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
sj-shark
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 113
Registrován: sob srp 27, 2005 2:27 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sj-shark » čtv srp 09, 2007 5:37 pm

shark z >> [CZFree.Net] Radlice <<
Obrázek

Andaria
Nováček
Příspěvky: 42
Registrován: pon led 16, 2006 7:58 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andaria » pát srp 17, 2007 7:25 pm

ahojky,
nainstalovala jsem si posledni verzi 18 - dříve to ukazovalo, že počitam, je připraven nebo stahuje... teď tam mam ale nove stavy:
-čeká na zpracování
-počítá
-stahuje
-Running, high priority - což aspoň v mém případě znamená, že se přičítá čas v kolonce Dokončí za... a Procesorový čas -ale Průběh - tam se procenta vůbec nehýbají - u seti -sem za 10 hodin spočítala 0,005%, což je snad nemožné..
ale pokud počítá klimu tak je normálně stav: Počítá a průběh běží v pořádku

co to je za novinku?
díky

vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Příspěvky: 954
Registrován: čtv čer 16, 2005 11:00 am
Bydliště: Praha Zbraslav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste » sob srp 18, 2007 12:46 am

2 Andaria : Mozna to nebude klientem, ale seti. Viz ma dnesni poznamka v "SETI - Aktuální stav projektu" ohledne extremne dlouhych vypoctu.
Libor

Uživatelský avatar
Merlin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 184
Registrován: úte led 09, 2007 9:28 am

Příspěvek od Merlin » sob srp 18, 2007 10:24 am

Zdar počtáři, jedu na verzi 5.10.13 s maximální spokojeností. A jednotky SETI jsou asi opravdu nestandartní - spočetl jsem jednu za 107 kreditů, a teď jsem si loadnul asi dvacet jednotek tak po dvou kreditech. Doufám, že se to srovná.

sj-shark
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 113
Registrován: sob srp 27, 2005 2:27 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sj-shark » stř srp 22, 2007 11:23 pm

shark z >> [CZFree.Net] Radlice <<
Obrázek

Uživatelský avatar
Fran
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 163
Registrován: sob zář 09, 2006 6:29 pm
Bydliště: Děčín

Příspěvek od Fran » stř srp 22, 2007 11:33 pm

A funguje? Mně totiž ne... A nemyslím link..

Uživatelský avatar
shafa
 
Příspěvky: 488
Registrován: čtv črc 07, 2005 3:12 pm

Příspěvek od shafa » čtv srp 30, 2007 8:58 pm

Kurnik z http://www.boinc.cz/download.php ani z http://boinc.berkeley.edu/download.php se mi nedari stahnout managera pro win (5.10.7, resp. 5.10.13).
A zda se ze na moji strane problem neni ... Vite nekdo co s tim ?

If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...

Uživatelský avatar
dejvidek
Administrator
Administrator
Příspěvky: 2253
Registrován: pát srp 27, 2004 12:24 pm
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek » čtv srp 30, 2007 9:22 pm


Uživatelský avatar
shafa
 
Příspěvky: 488
Registrován: čtv črc 07, 2005 3:12 pm

Příspěvek od shafa » čtv srp 30, 2007 10:38 pm

dik

If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...

Musacek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 152
Registrován: stř bře 02, 2005 11:06 am

Příspěvek od Musacek » ned zář 16, 2007 7:44 pm

tak huz je 5.10.20 a to s novou ikonou!!!!!

Uživatelský avatar
dejvidek
Administrator
Administrator
Příspěvky: 2253
Registrován: pát srp 27, 2004 12:24 pm
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek » ned zář 16, 2007 8:24 pm

Tu novou blevajs ikonu má už i šestka, no byl sem zvyklej na to "béčko". Nějak si na to nové nemůžu zvyknout.
dejv

Uživatelský avatar
k6
Nováček
Příspěvky: 42
Registrován: stř bře 14, 2007 7:06 pm
Bydliště: Žilina, SR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k6 » ned zář 16, 2007 8:52 pm

Musacek píše:tak huz je 5.10.20 a to s novou ikonou!!!!!
A to je novinka? Jsem nedavno preinstalil system a kdyz se tam objevila nova ikonka, myslel sem, ze jsem pouze "tradicne" zaspal a ze je to tak uz delsi dobu :D Nanestesti mi vsak preinstalovani nove verze nejakym zahadnym spusobem sundalo rozpocitany CPDN... Nastesti to byly modely ve velice ranni fazi vypoctu 8)

Uživatelský avatar
dejvidek
Administrator
Administrator
Příspěvky: 2253
Registrován: pát srp 27, 2004 12:24 pm
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek » ned zář 16, 2007 8:54 pm

k6 píše:Nanestesti mi vsak preinstalovani nove verze nejakym zahadnym spusobem sundalo rozpocitany CPDN... Nastesti to byly modely ve velice ranni fazi vypoctu 8)
Tady se hodí jediné - zálohovat, zálohovat, zálohovat.
dejv

Uživatelský avatar
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Příspěvky: 1298
Registrován: čtv pro 08, 2005 10:11 am
Bydliště: Chomutov, Praha, Moldava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA » pon zář 17, 2007 7:31 am

k6 píše:Nanestesti mi vsak preinstalovani nove verze nejakym zahadnym spusobem sundalo rozpocitany CPDN... Nastesti to byly modely ve velice ranni fazi vypoctu 8)
Take já jsem přeinstaloval 5.10.20. a CPDN mi to zaplať pánbůh neshodilo

Musacek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 152
Registrován: stř bře 02, 2005 11:06 am

Příspěvek od Musacek » pon zář 17, 2007 9:44 am

ja to sem psal jen kvuli tomu ze na http://www.boinc.cz je jeste porad 5.10.7...... tak jsem chtel upozornit ze huz je nova verze, a tady se o tom nepsalo.....nekamenovat

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti