Boinc Client na prikazove radce a bez instalace

Nové verze klienta BOINC, BoincView a dalšího software

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Pravidla fóra
ruzickap
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: čtv led 20, 2005 12:42 pm
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Boinc Client na prikazove radce a bez instalace

Příspěvekod ruzickap » pon led 24, 2005 2:00 pm

Dobry den.

Zajimalo by me, jestli se da nekde sehnat Boinc Client, ktery se nemusi instalovat. Pri instalaci totiz po me chce (alespon u bety to tak je) admin prava.

Napriklad, pokud si stahnu stareho seti@Home cleinta, tak jej nemusim instalovat - staci jen spusti jeden exe soubor, zadat email a o zbytek se uz klient postara sam.

Neco podobneho bych potreboval i na win u boincu. Kdyby nekdo mel nejaky navod jak spusti boinc clienta, ktery se neinstaluje a veskera jeho data (i knihovny) jsou v jednom adresari, tak bych byl rad, kdyby se podelil.



S pozdravem PetrR

Uživatelský avatar
forest
Příspěvky: 2573
Registrován: pát srp 27, 2004 12:50 pm
Bydliště: Újezd u Brna 31 let
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod forest » pon led 24, 2005 3:32 pm

No a co třeba klienta nainstalovat na jiném PC a poté jenom zkopírovat na ten problémový celý adresář?

Tím pádem nemusíš vůbec nic instalovat.



Dělám to tak u PC která nemají přístup na net a funguje to :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na [url=http://www.czechnationalteam.cz/][b]tuto novou adresu[/b][/url].

ruzickap
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: čtv led 20, 2005 12:42 pm
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ruzickap » pon led 24, 2005 3:52 pm

Abych rekl pravdu tak me to nenapadlo :-(

Zkousel jsem totiz vybalit z dostupneho instalatoru soubory potrebne ke spusteni a "zarvalo" to na me ze nemuze najit knihovnu xy, ktera ma byt v c:\win\system(cosi) a je nutna ke spusteni boinc clienta.

Mozna ze jsem na to sel spatne.

Ponevadz se ve win moc neorientuju, tak zkusim Vas navrhovany postup.



Dekuji moc...



S pozdravem PetrR

Uživatelský avatar
TheBurn
Začatečník
Začatečník
Příspěvky: 98
Registrován: sob zář 04, 2004 10:39 am
Bydliště: Nova Ves v Horach
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod TheBurn » úte kvě 10, 2005 6:47 pm

Mnoo dalsi moznost je si zkompilovat vlastniho, statickeho klienta ;],...Melo by to (snad) jit podle navodu na oficialnim webu (kratkej, ale je tam presne to co je zapotrebi),...Ale nevyznam se ve win kompilatorech, takze neivm jestli to umi a jak to delaji ;]...Ale je to zajimavej napad :]

Uživatelský avatar
Howard
Expert
Expert
Příspěvky: 356
Registrován: ned lis 28, 2004 9:25 pm
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Howard » úte kvě 10, 2005 9:18 pm

nebo vezmi verzi 4.19, ta nepotrebuje admin prava..jeste nejaky cas bude tato verze fungovat :-)

Uživatelský avatar
TheBurn
Začatečník
Začatečník
Příspěvky: 98
Registrován: sob zář 04, 2004 10:39 am
Bydliště: Nova Ves v Horach
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod TheBurn » stř kvě 11, 2005 9:31 pm

Chmm...a nebo :]...Btw. ono funguje hafec verzi,..treba ja sem do cca ledna jel na stare 4.13, pac me to vubec nezralo,...ale pak sem se pripojil do nejakeho projektu, co chtel novejsi, tak sem musel upgradovat,...jinak jak se znam, tak na ni bezim do ted :]

Uživatelský avatar
dejvidek
Administrator
Administrator
Příspěvky: 2254
Registrován: pát srp 27, 2004 12:24 pm
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod dejvidek » stř kvě 11, 2005 11:32 pm

2Howard & TheBurn: Nějak mi uniká, proč oživujete přes čtvrt roku staré téma....

dejv


Zpět na „Nové verze software“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti