Error

Fórum o projektu Einstein@home

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Pravidla fóra
Musacek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 152
Registrován: stř bře 02, 2005 11:06 am

Error

Příspěvekod Musacek » pát bře 30, 2007 10:25 am

nevim co to je ale od vcerejska mi vsecky jednotky konci druve nebo pozdeji touto hlaskou



30/03/2007 07:03|Einstein@Home|Starting task h1_0583.0_S5R1__2392_S5RIa_2 using einstein_S5RI version 424

30/03/2007 07:03|Einstein@Home|Starting task h1_0583.0_S5R1__2391_S5RIa_2 using einstein_S5RI version 424

30/03/2007 07:30|Einstein@Home|Unrecoverable error for result h1_0583.0_S5R1__2392_S5RIa_2 ( - exit code -1073741819 (0xc0000005))





zajimalo by mne co znamena "exit code -1073741819 (0xc0000005)"

zkousel jsem i restart projektu



masina win xp

30/03/2007 06:50||Starting BOINC client version 5.4.9 for windows_intelx86

30/03/2007 06:50||BoincStudio mod 0.5.6

30/03/2007 06:50||libcurl/7.15.3 OpenSSL/0.9.8a zlib/1.2.3

30/03/2007 06:50||Executing as a daemon

30/03/2007 06:50||Data directory: C:\Program Files\BOINC

30/03/2007 06:50||BoincStudio: Setting exec mode to Service only

30/03/2007 06:50||Processor: 2 GenuineIntel Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz

30/03/2007 06:50||With CPU instructions sets: MMX, SSE, SSE2, SSE3

30/03/2007 06:50||L1 Size=16 Ko, L2 Size=1024 Ko, L3 Size=0 Ko

30/03/2007 06:50||Memory: 2.00 GB physical, 3.85 GB virtual

30/03/2007 06:50||Disk: 29.29 GB total, 4.09 GB free



vcera jsem mnel skoleni Autocadu a to mi zablbnul i Civil 3d 2007!

je mozny ze se to hada s tor(valida)???



pred tim mi par jednotek taky skoncilo errorem ale vzdy max jedna za den!!!! (ze cca 6-8)

CPDN zatim bezi bez problemu(zalozni projekt)

Uživatelský avatar
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Příspěvky: 985
Registrován: stř led 18, 2006 9:40 pm
Bydliště: Praha 20 let
Kontaktovat uživatele:

1073741819 (0xc0000005)

Příspěvekod azor666 » pát bře 30, 2007 3:46 pm

Jsem prolezl google a nic relevantniho pro EAH a tuhle chybu znej nevypadlo.

Respektive vsechno je stare a netyka se aktualni app.



Obecne jsou moznosti 2.

HW problem -Pretaktovani, Pameti (memtest)

SW problem - Kolize s ovladaci. BUG v EAH.



asi nezbyde nic jineho nez to reportovat primo na EAH foru (a pridat jim linky na WU)
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.

[url=http://wiki.boinc.cz/index.php]CZ BOINC WIKI[/url]

Musacek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 152
Registrován: stř bře 02, 2005 11:06 am

Re: 1073741819 (0xc0000005)

Příspěvekod Musacek » sob bře 31, 2007 9:34 pm

[quote="azor666"]Jsem prolezl google a nic relevantniho pro EAH a tuhle chybu znej nevypadlo.

Respektive vsechno je stare a netyka se aktualni app.



Obecne jsou moznosti 2.

HW problem -Pretaktovani, Pameti (memtest)

SW problem - Kolize s ovladaci. BUG v EAH.



asi nezbyde nic jineho nez to reportovat primo na EAH foru (a pridat jim linky na WU)[/quote]


HW problem to nebude, nepretzaktovavam, pamet by se projevila i jinde

SW - no asi ovladace ATI 7.2, po upgrade na 7.3 se to zlepsilo (vytizeni compu ati ovladacema) pak jsem zkusil prekopirovat veci z BS(upraveny boinc.exe atd.) uvidim v pondeli jestli to pomohlo, v patek to zpocetlo pre hodinu(cca1/4 jednotky) bez nehody, drove to vedsinou ani tu hodinu nedopocetlo

Uživatelský avatar
Merlin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 184
Registrován: úte led 09, 2007 9:28 am

Příspěvekod Merlin » ned dub 01, 2007 6:55 am

2Musacek:



Tenhle Error jsem řešil v souvislosti se svou grafikou, také ATI v některých aplikacích. V určitých situacích dokonce ovladače karty resetovaly na default. Zjistil jsem, že k tomu docházelo při zapnutém spořiči obrazovky XP, který v některých momentech běžel na pozadí.

Zkus vypnout spořič, a nastavit správu napájení na shotdown monitoru. Jinak je to specialita kombinace XP Home a ATI, dnes už ten problém nemám.

Musacek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 152
Registrován: stř bře 02, 2005 11:06 am

Příspěvekod Musacek » ned dub 01, 2007 12:08 pm

[quote="Merlin"]2Musacek:



Tenhle Error jsem řešil v souvislosti se svou grafikou, také ATI v některých aplikacích. V určitých situacích dokonce ovladače karty resetovaly na default. Zjistil jsem, že k tomu docházelo při zapnutém spořiči obrazovky XP, který v některých momentech běžel na pozadí.

Zkus vypnout spořič, a nastavit správu napájení na shotdown monitoru. Jinak je to specialita kombinace XP Home a ATI, dnes už ten problém nemám.[/quote]


no tak si poznamenej ze i winXP profesional!!!! s ovladacema byly trable huz od zacatku, nynejsi ovladace 7.3 vyresily konecvne problemy co jsem mnel huz od doby co zavedly control center misto control panel, to s tim setricem taky vyzkousim

Musacek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 152
Registrován: stř bře 02, 2005 11:06 am

Příspěvekod Musacek » pon dub 02, 2007 2:12 pm

[quote="Musacek"][quote="Merlin"]2Musacek:



Tenhle Error jsem řešil v souvislosti se svou grafikou, také ATI v některých aplikacích. V určitých situacích dokonce ovladače karty resetovaly na default. Zjistil jsem, že k tomu docházelo při zapnutém spořiči obrazovky XP, který v některých momentech běžel na pozadí.

Zkus vypnout spořič, a nastavit správu napájení na shotdown monitoru. Jinak je to specialita kombinace XP Home a ATI, dnes už ten problém nemám.[/quote]


no tak si poznamenej ze i winXP profesional!!!! s ovladacema byly trable huz od zacatku, nynejsi ovladace 7.3 vyresily konecvne problemy co jsem mnel huz od doby co zavedly control center misto control panel, to s tim setricem taky vyzkousim[/quote]


tak nic nepomohlo porad to blbne, nedari se dopocitat jednotky

Uživatelský avatar
Merlin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 184
Registrován: úte led 09, 2007 9:28 am

Příspěvekod Merlin » pon dub 02, 2007 3:55 pm

2Musacek:



Nejsem si jistý, ale nemáš náhodou v CPU jádro Presscot ? Pak by řešení bylo: přeinstalovat znovu SP 2 z woken, občas to pomáhá, i když je to pakec. ( Myslím, že je nutno instalovat SP 2 v nouzovém režimu. )

Zvonicek
Nováček
Příspěvky: 22
Registrován: čtv čer 08, 2006 4:08 pm
Bydliště: Praha - Ládví
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Zvonicek » pon dub 02, 2007 9:11 pm

Vypni v ovladacich panelech funkci "Zabraneni spusteni dat / Data Execution Prevention".

Je to na karte Advanced->Performance->Settings->Data Execution Prevention->Turn On DEP for all programs except those I select

(Nemam ceskou verzi)



Do seznamu pridej tyto programy, tj. boinc.exe, boincmgr.exe a einsteinovskou aplikaci. Respektive vse exekutabilni v adresari boinc (zrejme i s DLL knihovnami)

Az budes mit hotovo, restartuj PC, prestoze te system k tomu zrejme nevyzve.

To by melo problem resit podle me.

Pavel



[color=blue][Honza] EDIT:[/color] Smazal jsem ty 3 vnorene citace, aby se to dalo cist.

Musacek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 152
Registrován: stř bře 02, 2005 11:06 am

Příspěvekod Musacek » úte dub 03, 2007 12:49 pm

ano mam prescott 3,2GHz a znovu instalovast SP2 se mi opravdu nechce, navic tyhle wokna jsou huz s SP2 rovnou v instalackach(pokud mne pamet nesali)





to Zvonicek:

ja myslel ze to je v ovladacich karty, a vono je to v nastaveni windows, nakonec jsem to nasel jsem to pomoci google, takze pro priste zadavat kompletni cesty, jako pro pocitac (ci totalne blbyho uzivatele)

za hodku ci dve uvidime jestli to pomohlo.....

Musacek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 152
Registrován: stř bře 02, 2005 11:06 am

Příspěvekod Musacek » úte dub 03, 2007 9:43 pm

tak Zabraneni spusteni dat / Data Execution Prevention (jde jen spustitelne soubory) nepomohlo, reinstal sp2 jsem zatim nezkousel, zatim hledam jak to provist co nejjednoduseji



zkusil jsem preinstalovat SP2 tim ze jsem pouzil instalaci SP2, nepomohlo, zkusil jsem posledniho boinc magora, taky nepomohlo, zajimavy ze CPDN jede vesele dal

premejslim ze einsteina presunu na jinou masinu.....(vykonejsi)



edit:

tak jelikoz se mi nepodarilo u toho prescota najit v cem je chyba tak jsem einsteina "presoupl" na vykonejsi core2 stroj, kde je nvida grafika, je cca 2x vykonejsi nez ten prescot... odhodlaval jsem se k tomu jiz delsi dobu...... navic tedka neco delali s proxinou takze je einstain zase povolenej, tak nemusim pres TORa

Uživatelský avatar
shafa
 
Příspěvky: 489
Registrován: čtv črc 07, 2005 3:12 pm

Příspěvekod shafa » pon kvě 14, 2007 9:39 pm

Zdravim,

na 1 PC ke kteremu nemam primy pristup mi haprujou vypocty timto zpusobem:

[url=http://shafa.finn.cz/boinc.txt]vypis zpravy z boincmgr[/url]

a vsecky jednotky az na jednu (!) konci [url=http://shafa.finn.cz/vypis.jpg]errorem[/url] (typ chyby viz vyse)



Tusite nekdo co s tim?

PC pracuje pod win vista, hw konfigurace viz prvni odkaz . Nez zacnu tomu cloveku "radit" co s tim, tak bych rad slysel nejake relevantni nazory od ceho se odpichnout, pac treba nevim esli ve vista boinc jede bez problemu, jestli tam nejsou nejake speky, atd...

A nechci ho unavit neustalymi "radami" co vsecko vyzkouset.
[size=85]

If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say [b][url=http://www.youtube.com/watch?v=cLF3eekyVMo&feature=related]SLAYER[/url][/b]...

[/size]

vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Příspěvky: 954
Registrován: čtv čer 16, 2005 11:00 am
Bydliště: Praha Zbraslav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod vejpuste » pon kvě 14, 2007 9:52 pm

2 shafa: To je dost neprijemne.

Zkusil bych nejdriv odpojit se od projektu, smazat adresar einstein v projects a znovu pripojit.

Pokud to nepomuze, tak bych zkusil jiny projekt. Idealne s kratsim vypocetnim casem, aby se vyzkouselo jak pojede.

Pak muze zkusit preinstalovat BOINC. Kazdopadne stav v jakem to ted ma je zraly na radikalni reseni.

Libor
[url=http://web.czu.cz/~vejpuste/statistiky.htm]Moje statistiky[/url]

Uživatelský avatar
zdespi
Moderátor II
Moderátor II
Příspěvky: 366
Registrován: ned úno 26, 2006 3:59 pm
Bydliště: Matice

Příspěvekod zdespi » úte kvě 15, 2007 8:47 am

Co takhle zkusit ofiko 5.8.16 klienta :?:

Buldog
Nováček
Příspěvky: 22
Registrován: čtv čer 02, 2005 6:50 pm

Příspěvekod Buldog » čtv kvě 17, 2007 4:00 pm

Tak mam prvni invalid jednotku na S5R2 :(



http://einstein.phys.uwm.edu/workunit.php?wuid=33683824



C2D 6400, Win XP, boinc 5.8.16, app 4.17

Uživatelský avatar
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Příspěvky: 985
Registrován: stř led 18, 2006 9:40 pm
Bydliště: Praha 20 let
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod azor666 » čtv kvě 17, 2007 5:41 pm

Chyba je v tom ze pouzivas windows :wink:



A zbyle 2 masiny pouzivaji *NIX* (tucnak a jabko). Nekde na EAH jsem cetl ze jsouproblemy s validaci na ruznych platformach. proc a jak to chtej resit si uz nevzpominam.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.

[url=http://wiki.boinc.cz/index.php]CZ BOINC WIKI[/url]


Zpět na „Einstein@home“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host